top of page

SMEED JE EIGEN RING WORKSHOP

Absoluut, je gaat echt jouw eigen ring ontwerpen en smeden!

Als je al een idee hebt van wat je wilt maken, is dat superhandig. Als je nieuwsgierig bent naar wat anderen hebben gecreëerd tijdens de workshops, klik dan hier om wat voorbeelden te zien!

 

Wat voelt het geweldig om met je handen aan de slag te gaan en te ontdekken hoe je op een ambachtelijke manier een ring maakt. We halen vaak dingen in huis zonder stil te staan bij het vakmanschap erachter. Maar een ring die je zelf hebt ontworpen en gemaakt, draagt jouw persoonlijke touch met zich mee. Dat maakt die ring natuurlijk extra bijzonder.

We gaan aan de slag met sterling zilver en eventueel een schitterende edelsteen. Ik heb heel veel cabochons, glad gepolijst of met een mooie facetten. Van rond tot ovaal, vierkant of juist wat grilliger. Wedden dat je hier iets geweldigs vindt? Sommige mensen zijn behoorlijk handig en kunnen bijna alles zelf. Ik sta je bij, zodat je met een prachtig resultaat naar huis gaat. En natuurlijk kun je je zelfgemaakte ring meteen dragen - een uniek sieraad waar je trots op kan zijn!

Hoe lang duurt het?
Sinds 2017 geef ik deze workshop. Ik begeleid je door elke stap van het proces om jouw unieke ring te creëren.

De workshop kost 25 euro per persoon per uur. Met een boeking heb je al 2,5 uur plezier gereserveerd. Dat is voldoende tijd om een prachtige zilveren ring te maken. Als je een edelsteen in je ontwerp wilt verwerken, dan hebben we wat meer tijd nodig - reken op ongeveer 5 uur.

De workshop is exclusief materialen en eventueel extra tijd, zodat je de vrijheid hebt om te ontwerpen wat je maar wilt. De prijzen van de materialen zijn duidelijk aangegeven, zodat je van tevoren weet wat de kosten voor het ontwerp zullen zijn.

Hoe groot is de groep?
Een workshop is doorgaans met maximaal 4 personen.
Er zijn ook besloten workshops te boeken. Ideaal voor mensen die aan de slag willen met oud goud of het verwerken van as van een dierbare. Soms willen mensen liever alleen of met z'n tweetjes aan de slag. Deze workshops zijn ook exclusief materiaal en extra tijd. Meestal gaan we een stuk sneller in de besloten workshop. Als je met meer mensen wilt komen, neem dan even contact met me op. 

Smeed je eigen zilveren ring

Zelf ontwerpen & smeden van je eigen zilveren ring. Eventueel met edelsteen, reken dan op extra tijd. 

Het tarief is 25 euro pp per uur. Met een boeking heb je 2,5 uur gereserveerd.

wo, za, zo

2 uur 30 min

€ 62,50 p.p.    (exclusief materiaal) 

Besloten workshop

Een prive workshop voor bijzondere wensen. Ook voor het ontwerpen en maken van trouwringen zeer geschikt. Met 1 of 2 personen gaan we een stuk sneller. Het tarief is 40 euro pp per uur. Met een boeking heb je 2 uur gereserveerd.

do

2 uur

€ 80,00 p.p.    (exclusief materiaal) 

bottom of page