top of page

Absoluut, je gaat echt jouw eigen ring ontwerpen en smeden!

Als je al een idee hebt van wat je wilt maken is dat superhandig. Als je nieuwsgierig bent naar wat anderen hebben gecreëerd tijdens de workshops, klik dan hier om wat voorbeelden te zien!

Wat voelt het geweldig om met je handen aan de slag te gaan en te ontdekken hoe je op een ambachtelijke manier een ring maakt. We halen vaak dingen in huis zonder stil te staan bij het vakmanschap erachter. Maar een ring die je zelf hebt ontworpen en gemaakt, draagt jouw persoonlijke touch met zich mee. Dat maakt die ring natuurlijk extra bijzonder.

Sinds 2017 geef ik deze workshop. Ik begeleid je door elke stap van het proces om jouw unieke ring te creëren. De workshop kost 25 euro per persoon per uur, en als je boekt, heb je 2,5 uur plezier gereserveerd. Dat is voldoende tijd om een prachtige zilveren ring te maken. Als je een edelsteen in je ontwerp wilt verwerken, dan hebben we wat meer tijd nodig - reken op ongeveer 5 uur.

Nadat het ontwerp is uitgebroed, gaan we aan de slag met het juiste materiaal en eventueel een schitterende edelsteen - of zelfs meerdere! Ik heb een schatkamer aan cabochons, glad gepolijst of met een mooie facetten. Van rond tot ovaal, vierkant of juist wat grilliger. Wedden dat je hier iets geweldigs vindt? 

De workshop is exclusief materialen, zodat je de vrijheid hebt om te ontwerpen wat je maar wilt. De prijzen van de materialen zijn duidelijk aangegeven, zodat je van tevoren weet wat de kosten voor het ontwerp zullen zijn.

Sommige mensen zijn behoorlijk handig en kunnen bijna alles zelf. Ik sta je bij, zodat je altijd met een prachtig resultaat naar huis gaat. En natuurlijk kun je je zelfgemaakte ring meteen dragen - een uniek sieraad waar je trots op kan zijn!


Een workshop is doorgaans met maximaal 5 personen. Als je met meer mensen wilt komen, neem dan even contact met me op.
Ook als graag even bellen als je iets bijzonders wil, zoals het verwerken van as van een dierbare of een stukje goud van de ring van je oma bijvoorbeeld. 

DE WORKSHOPS

bottom of page